تاثیرات امواج مغناطیسی برسلامت انسان
 
مهندسی برق قدرت(Power electric engineering)
مهندس مهدی زاهدی کارشناس برق قدرت - شبکه های تولید - انتقال و توزیع
 
 

اين امواج، سيستم ايمني بدن را تضعيف مي کنند.

کارشناسان پزشکي هسته اي نيز از جمله افرادي هستند که اثرات نامطلوب تشعشعات فرکانس موبايل روي انسان را غيرقابل توصيف مي دانند و مي گويند: «استفاده مداوم و طولاني مدت و يا قرار دادن آن در کنار قفسه سينه و يا جيب پيراهن موجب مشکلات قلبي مي شود و طبق تحقيقات دانشمندان، قرار گرفتن موبايل در فاصله 5 تا 10 سانتي متري قلب باعث تاثير امواج الکترومغناطيسي موبايل بر پالس هاي الکتريکي توليد شده توسط سلول هاي ضربان ساز قلب مي شود و ضربان قلب نامنظم مي شود. از طرفي اثر امواج الکترومغناطيسي روي بسياري از قسمت هاي بدن از جمله چشم مانند سفيده تخم مرغ در مقابل گرما است که سفت مي شود و ناراحتي آب مرواريد را به دنبال دارد. در عين حال، تاثير زياد امواج روي غشاي سلول هاي وابسته به دستگاه گردش خون و سيستم عصبي موجب آسيب رسيدن به آنها مي شود و اين سلول ها نمي توانند فعاليت طبيعي خود را انجام دهند.» وي ادامه مي دهد: «ضعيف شدن سيستم دفاعي بدن نيز از جمله تاثيرات مخرب امواج موبايل است زيرا سلول هاي بدن در گستره 10 تا هزار هرتز با يکديگر ارتباط برقرار مي کنند اما اکثر موبايل ها در گستره 270 تا هزار و 800 هرتز ارتباط برقرار مي کند وگستره امواج الکترومغناطيسي موبايل با سيستم ارتباط بين سلول هم پوشاني دارد و اين موضوع موجب ايجاد اختلال و ضعف در سيستم دفاعي بدن به علت از بين رفتن يا به هم خوردن گلبول هاي قرمزخون مي شود. حتي به اعتقاد بسياري از محققان، ايجاد تومورهاي مغزي و افزايش فشارخون و اختلال در کارکرد غده تيروييد و افزايش دماي بدن از جمله تاثيرات اين امواج است.» معاون انساني سازمان محيط زيست کشور نيز نسبت به انتشار امواج مغناطيسي شديد در فضا و تاثيرات شديد آن بر سلامت شهروندان هشدار مي دهد و مي گويد: «تحقيقات زيادي در جهان انجام شده که اثرات خطرناک امواج مختلف راديويي يا راداري و الکترومغناطيس برسلامت انسان را اثبات مي کند.» دکتر حسن اصيليان با ابراز نگراني از گسترش امواج مغناطيسي در فضاي شهرهاي ايران ادامه مي دهد: «امواج منتشر شده در فضا به دو دسته الکترومغناطيس و مايکروويو يا امواج راداري تقسيم مي شوند. در اين ميان امواج مغناطيس ميدان الکتريکي ايجاد مي کند که گاهي تا شعاع 100 متري آن هم نمي توان زندگي کرد و تاثيرات مخربي بر گلبول هاي قرمز و رگ هاي خوني دارد و به اثرات منفي خوني و متابوليک شديد در دراز مدت منجر مي شود.»
متخصصین محيط زيست با هشدار نسبت به رعايت حريم ايمن امواج مغناطيس مثل سيم هاي فشار قوي برق، تاثيرات امواج راداري و راديويي و يا امواج مايکروويو را به نسبت ديگر امواج خطرناک تر و مخرب تر مي دانند و مي افزايند: «حريم ايمن امواج مغناطيس مثل سيم هاي فشار قوي برق بايد رعايت شود و کساني که در نزديکي اين امواج زندگي مي کنند و حريم ايمني را رعايت نمي کنند دچار اختلالات خوني شديد مي شوند
رييس مرکز تحقيقات سرطان در انستيتوکانسر دانشگاه علوم پزشکي تهران نيز در مورد مضرات آنتن هاي تلفن همراه مي گويد: «اصولاً آنتن هاي تلفن همراه و دکل هاي مخابراتي و نيز تشعشعات ناشي از دکل هاي برق فشار قوي هر يک به نوبه خود اثر گذاري خفيف تا شديدي روي افراد دارند. به عنوان نمونه در مورد دکل هاي برق فشار قوي طيف هاي مختلف امواج الکترومغناطيسي، ميدان هاي مغناطيسي ايجاد مي کنند و افرادي که در حوزه اين ميدان ها قرار مي گيرند تحت تاثير آثار سوء اين امواج واقع مي شوند. تاثير اين امواج روي کودکان مي تواند باعث بروز برخي از انواع سرطان ها شود. در افراد بالغ نيز موضوع در مواردي باعث بروز مخاطرات و بيماري ها در سيستم هاي عصبي، قلب و عروق و دستگاه گوارش مي شود و در مواردي نيز باعث ايجاد سرطان خون در اين افراد شده است.» دکتر محمدعلي محققي توصيه مي کند که: «اين دکل ها تا شعاع هاي معيني دورتر از مناطق مسکوني نصب شوند و چنانچه اين آنتن ها يادکل ها در مناطق مسکوني نصب شده اند حتماً بايد جابه جا شوند زيرا زندگي طولاني مدت افراد به خصوص کودکان در مجاورت اين دکل ها بسيار خطرناک است.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ارسال شده در تاریخ : شنبه 5 اسفند 1391برچسب:امواج مغناطیسی, :: 23:19 :: توسط : مهندس مهدی زاهدی

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید.موضوعات این سایت در مورد شبکه های تولید - انتقال وتوزیع است منتظرنظرات شماهستیم و آماده پاسخ گویی سوالات شماعزیزان هستیم.
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مهندسی برق قدرت(Engineeri Electrical power) و آدرس m-zahedi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.








<-PollName->

<-PollItems->

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 23
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 23
بازدید ماه : 238
بازدید کل : 224233
تعداد مطالب : 45
تعداد نظرات : 7
تعداد آنلاین : 1

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید